Bănci și Asigurări

IMM-urile pot obţine 100% online credite de până la 500.000 lei pe maximum 5 ani direct din platforma ING Business

IMM-urile pot obţine 100% online credite de până la...

Autor: Claudia Medrega

26.07.2023, 00:00 228

ING Bank România a lansat Creditul Util 100% online pentru antreprenori, acordat direct din platforma web ING Business, ce permite clienţilor să obţină online până la 500.000 de lei pe o perioadă de maximum 5 ani, fără drumuri la bancă.

Semnarea documentaţiei de credit se realizează cu o semnătură electronică calificată, oferită gratuit de ING în platforma de internet banking.

Întregul proces de aplicare pentru creditul online durează aproximativ 10 minute, iar banii sunt disponibili imediat. Acest tip de credit a fost creat pentru microîntreprinderile şi micile companii cu o cifră de afaceri de până la 9 mil. lei.

„În urmă cu un an lansam ING Credit Util, un nou credit cu rambursare în rate egale, pe care antreprenorii îl puteau obţine pe loc într-un office ING. Astăzi, ING Credit Util poate fi obţinut 100% online, cu acces instant la bani, prin platforma ING Business. Aşadar, este unul dintre cele mai rapide credite pentru microîntreprinderi şi firme mici din toate domeniile: de la construcţii, transport şi producţie până la consultanţă şi servicii, pentru valorificar ea oportunităţilor comerciale sau pentru cheltuieli neprevăzute“, susţine Mihaela Oţel, director dezvoltare produse, în cadrul diviziei Business Banking de la ING Bank România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO