Bănci și Asigurări

Grupul Uniqa lansează un HUB pentru Programe Internaţionale în Polonia, care va fi centru de competenţe pentru 15 ţări din Europa Centrală şi de Est unde asigurătorul este prezent

Grupul Uniqa lansează un HUB pentru Programe...

Autor: Mircea Nica

08.02.2024, 00:04 51

Grupul Uniqa lansează un HUB pentru Programe Internaţionale în Polonia, acesta urmând a fi un centru de competenţe pentru 15 ţări din Europa Centrală şi de Est în care asigurătorul este prezent, potrivit informaţiilor transmise de companie. 

Scopul acestui HUB este de a standardiza oferta companiilor multinaţionale care îşi asigură operaţiunile în cadrul programelor internaţionale şi de a valorifica experienţa de lungă durată a Uniqa Polonia în acest domeniu, au mai adăugat reprezentanţii Uniqa.

Programele internaţionale sunt negociate individual şi adaptate nevoilor clientului, luând în considerare specificul operaţiunilor acestora, valorile activelor, teritoriile, structurile, precum şi reglementările legale din fiecare ţară.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO