Bănci și Asigurări

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă: volum cumulat al subscrierilor de peste 90 mil. euro în 9 luni/2023, în creştere anuală cu 9%. Profitul companiilor Uniqa a crescut cu 9%, până la 6 mil. euro

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă: volum...

Autor: Mircea Nica

29.11.2023, 10:00 61

Asigurările nonauto şi asigurările de viaţă au crescut cu 20%, respectiv cu 14% în primele nouă luni din 2023, în timp ce asigurările tehnice au marcat o creştere de 36%, iar segmentul soluţiilor pentru IMM-uri a crescut cu 16% ♦ Asigurările facultative de locuinţă din portofoliul Uniqa au marcat o creştere de 24% a vânzărilor în 9 luni/2023, faţă de perioada similară din 2022.

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă, companiile de pe piaţa românească care aparţin grupului austriac Uniqa, au încheiat primele nouă luni din 2023 cu un volum cumulat al primelor brute susbcrise de 90,3 mil. euro, consemnând un avans de 9% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit informaţiilor transmise de cele două companii. În acelaşi timp, profitul cumulat al celor două companii Uniqa a atins în primele 9 luni din 2023 pragul de 6 mil. euro, după o creştere cu 9% faţă de 9 luni/2022.

„Continuăm să ne dezvoltăm activitatea, construind un parcurs stabil şi solid din punct de vedere financiar. Clienţii au încredere că soluţiile de protecţie oferite de Uniqa sunt cele potrivite pentru planurile pe care le au în viaţa de zi cu zi sau pentru bunăstarea şi continuitatea afacerilor pe care le dezvoltă. Iar acest lucru se vede în ritmul de creştere, peste nivelul pieţei, înregistrat de asigurările de locuinţă, cele de sănătate, precum şi de soluţiile dedicate întreprinderilor mici şi mijlocii“, a declarat Paul Cazacu, preşedinte Directorat şi CEO al Uniqa Asigurări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO