Bănci și Asigurări

Ghetea: O comisie din Camera Deputatilor a respins proiectul de lege privind falimentul personal - "un prim semnal pozitiv"

Ghetea: O comisie din Camera Deputatilor a respins proiectul de lege privind falimentul personal - "un prim semnal pozitiv"
22.04.2010, 15:11 29

Asociatia Romana a Bancilor (ARB) a primit "un prim semnalpozitiv" privind legea falimentului personal, Comisia pentruPolitica Economica, Reforma si Privatizare din Camera Deputatilorrespingand proiectul de lege, a declarat, joi, presedinteleasociatiei, Radu Ghetea, citat de MediafaxBusiness.

El a precizat ca bancile si-au reconfirmat joi punctul de vedereprivind aceasta legislatie in cadrul AGA a asociatiei, care arataca nu este momentul sa fie introdusa o asemenea legislatie.

"In Romania, situatia actuala si toate elementele nu pot sustineimplementarea unei astfel de legi", a spus Ghetea, care a precizatca daca se doreste implementarea falimentului personal atuncitrebuie sa se tina cont de cele noua propuneri inaintate de ARB.Mai multe despre legea falimentului personal cititi pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO