Bănci și Asigurări

Garanti Bank a instalat 89 de POS-uri în magazinele Orange

Garanti Bank a instalat 89 de POS-uri în magazinele Orange

Autor: Liviu Popescu

14.10.2015, 00:00 601

Garanti Bank, un jucător de talie medie din sectorul bancar, a instalat 89 de POS-uri în locaţiile Orange, nu şi la parteneri, iar banca a suportat costurile de implementare cu achiziţia terminalelor, de logistică cu instalarea acestora în magazin, costuri referitoare la comunicaţia GPRS şi de mentenanţă.

Banca nu a precizat însă care este valoarea costurilor. Parteneriatul dintre Garanti şi Orange Shop permite clienţilor Garanti, care deţin un Bonus Card, să achiziţioneze produse în locaţiile Orange Shop din ţară în şase rate, fără dobândă şi cu un bonus de 0,5%. Prin intermediul Bonus Card, care oferă posibilitatea clienţilor  de a plăti în rate fară dobândă, clienţii băncii acumulează bonusuri atunci când efectuează o tranzacţie prin intermediul cardului în ţară, dar şi în străinătate.

Garantii spune că bonusul reprezintă bani care pot fi folosiţi ulterior pentru cumpărături gratuite în magazinele partenere. Garanti Bank a raportat un profit de net de 55 mil. lei pentru primul semestru, în scădere cu 14% faţă de aceeaşi perioadă din 2014, venituri de 233 mil. lei şi active de 8,9 mld. lei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO