Bănci și Asigurări

Elicopterul prăbuşit la Constanţa, asigurat de Omniasig

Foto: Silviu Matei

Foto: Silviu Matei

Autor: Ciprian Botea

17.12.2014, 00:00 605

Elicopterul SMURD care s-a prăbuşit luni-seară în Lacul Siutghiol din judeţul Constanţa era asigurat de Omniasig printr-o poliţă de asigurări de aviaţie de tip Casco, răspundere civilă faţă de terţi şi accidente persoane, a anunţat asigurătorul. Elicopterul aparţinea Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne, iar în accident şi-au pierdut viaţa patru persoane.

Oficialii Omniasig nu au înaintat vreo cifră privind daunele estimate, precizând doar că o echipă de inspecţie a asigurătorului a ajuns de luni-seară la locul accidentului. Acesta este al doilea incident major acoperit de o poliţă emisă de Omniasig. Un autocar implicat anul trecut într-un accident în Muntenegru, în care şi-au pierdut viaţa 18 persoane şi alte 29 au fost rănite, era asigurat printr-o poliţă de răspundere civilă auto tot de Omniasig, iar compania a plătit daune de circa 5 mil. euro în urma evenimentului respectiv.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO