Bănci și Asigurări

​Discuţiile privind noua formă a Legii dării în plată s-au amânat pentru a doua oară. Guvernatorul BNR: “Ce i-a apucat graba pe unii, mai greu de explicat”

​Discuţiile privind noua formă a Legii dării în...

Autor: Liviu Popescu

09.02.2016, 13:48 4380

Discuţiile privind Legeă dării în plată s-au amânat şi în această săptămână, similar cu ce s-a întâmplat săptămâna trecută, tergiversare cerută la solicitarea băncilor, a spus pentru ZF iniţiatorul legii, deputatul PNL Daniel Zamfir.

“Ieri (luni-n. red) viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu şi cu câţiva membrii de la ARB (Asociaţia Română a Băncilor) au venit la Parlament pentru discuţii. Am aflat de la colegii mei că s-a amânat discutarea Legii dării în plată pentru săptămâna viitoare”, a spus Zamfir pentru ZF.

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu a afirmat astăzi la conferinţa BNR că în Parlement se rediscută această lege pentru că este o procedură perfect normală. 

“Dacă s-a amânat, este absolut normal. Ce i-a apucat graba pe unii, mai greu de explicat. Noi suntem obligaţi prin lege să ne dăm părerea asupra acestei chestiuni, ori de câte ori ni se solicită.”

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO