Bănci și Asigurări

Dan Costin Niţescu, fost consilier al guvernatorului BNR, în boardul Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare

Dan Costin Niţescu a ocupat în trecut poziţia de director adjunct la Direcţia buget şi analiză financiară la BNR

Dan Costin Niţescu a ocupat în trecut poziţia de director adjunct la Direcţia buget şi analiză financiară la BNR

Autor: Claudia Medrega

16.05.2017, 00:03 1584
Niţescu are experienţă financiar-bancară dobândită în peste 15 ani de activitate în poziţii de management deţinute atât în banca centrală, cât şi în bănci comerciale.
Dan Costin Niţescu, care a fost consilier al guvernatorului Băncii Naţionale a României, a fost numit în calitate de membru în Consiliul de supraveghere al Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB). El va ocupa această poziţie până la încheierea mandatului actualului board al FGDB. Niţescu are experienţă financiar-bancară dobândită în peste 15 ani de activitate în poziţii de management deţinute atât în banca centrală, cât şi în bănci comerciale. La BNR, Niţescu a ocupat în trecut poziţia de director adjunct la Direcţia buget şi analiză financiară. Conducerea Fondului de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar este asigurată de oameni strâns legaţi de BNR. FGDB este administrat de un consiliu de supraveghere format din şapte membri şi are un comitet director format din minimum trei membri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO