Bănci și Asigurări

Clienţii BCR pot înfiinţa sau modifica datele unei societăţi direct în aplicaţia bancară, fără deplasare la Registrul Comerţului, în urma unui parteneriat cu platforma Regnet

Clienţii BCR pot înfiinţa sau modifica datele unei...

Autor: Roxana Rosu

24.04.2023, 13:05 324

BCR a încheiat un parteneriat cu platforma Regnet, specializată în servicii 100% online de înfiinţare a societăţilor comerciale (SRL) şi a persoanelor fizice autorizate (PFA), pentru a le permite antreprenorilor să înfiinţeze sau să modifice o firmă direct prin aplicaţia bancară. 

Orice utilizator al platformei digitale George îşi poate înfiinţa sau modifica statutul şi informaţiile despre firmă sau PFA online, direct prin aplicaţie, fără să mai fie nevoie de vreo deplasare la Registrul Comerţului. Antreprenorii pot astfel să-şi înregistreze orice operaţiune necesară, de la actualizare date identificare, prelungire sediu social, până la schimbarea sediului social, cesiune, adăugare CAEN şi alte servicii.

„Rămânem consecvenţi eforturilor noastre de a simplifica şi eficientiza activitatea antreprenorilor prin ecosistemul George, nu doar de a oferi servicii financiare de bază. Le mulţumim partenerilor noştri de la Regnet pentru că ni s-au alăturat acestui demers şi pentru ceea ce au reuşit să facă în digitalizarea relaţiei dintre firme şi autorităţile statului. 

Pe lângă produsele bancare, platforma George le oferă acum antreprenorilor servicii conexe absolut necesare, cum ar fi abonamente medicale pentru angajaţi, tichete de masă, semnătură digitală calificată, soluţii de plată mobilă, de administrare a documentelor şi facturare şi multe altele“, a spus Mihai Sandu, şef departament vânzări digitale şi parteneri la BCR. 

Noua funcţionalitate este deja disponibilă pe platforma de digital banking a BCR, în magazinul George. Clienţii BCR beneficiază, în plus, de un discount de până la 20% din tariful aferent serviciului. 

“Obiectivul nostru este să ajutăm cât mai mulţi utilizatori care au nevoie să înregistreze operaţiuni la Registrul Comerţului şi care vor să scape de drumuri, cozi, timp pierdut şi de birocraţie. Pentru noi, parteneriatul cu BCR este important întrucât contribuie la viziunea noastră de a optimiza şi simplifica procesele de înfiinţare sau modificare a unei firme ori PFA.” , a precizat Cristian Bărcan, CEO Regnet

De la lansarea din urmă cu mai bine de patru ani, BCR a introdus peste 270 de funcţionalităţi pe platforma digitală George, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO