LIVE: ZF AGROPOWER - ​CUM ARATĂ NOUA RECOLTĂ DE STRUGURI ÎNTR-UN AN CU PRODUCŢII AGRICOLE RECORD? Cum va evolua preţul vinului în această toamnă?
Bănci și Asigurări

Clasamentul companiilor de asigurări de viaţă în funcţie de despăgubirile plătite în 2020. NN Asigurări de Viaţă conduce. Valoarea indemnizaţiilor brute plătite de companiile de asigurări de viaţă a ajuns la 1,07 mld. lei la finalul anului 2020

Valoarea indemnizaţiilor brute plătite de companiile de asigurări de viaţă a ajuns la 1,07 mld. lei la finalul anului 2020, în creştere uşoară cu circa 0,84% faţă de 2019. Asirom şi Ergo Asigurări de Viaţă au înregistrat cele mai mari scăderi.

NN Asigurări de Viaţă, liderul segmentului de asigurări de viaţă, conduce şi clasamentul despăgubirilor plătite în anul 2020 pe zona asigurărilor de viaţă, cu o valoare de 433,9 mi­lioane de lei, în uşoară scădere cu 0,5% faţă de anul 2019, potrivit datelor pu­bli­cate în ra­portul Autorităţii de Supra­veghere Finan­ciară (ASF).

Valoarea despăgubirilor plătite de socie­tăţile de asigurări de viaţă a ajuns la finalul anului 2020 la 1,07 miliarde de lei, în creştere uşoară cu 0,84% faţă de anul 2019. Ponderea despăgubirilor plătite pe zona asigurărilor de viaţă este de circa 17,6%.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.