Bănci și Asigurări

NN Asigurări de Viaţă, cu prime brute subscrise de 853 mil. lei în 2020: În 2021, prioritatea companiei este dezvoltarea liniilor de business, iar motorul principal vor fi asigurările cu componentă de protecţie şi cele de sănătate

„Uitându-ne la primele luni din acest an, ne aşteptăm ca tendinţele de creştere, în special pe segmentul asigurărilor de sănătate, să continue şi ne bazăm pe o evoluţie stabilă a businessului NN Asigurări de Viaţă, în linie cu evoluţia înregistrată anul trecut“, au transmis reprezentanţii NN.

Prioritatea companiei NN Asigurări de Viaţă, liderul pieţei de asi­gurări de viaţă, pentru anul 2021 este dezvoltarea liniilor de business, având ca motor principal asigurările cu componentă de protecţie şi asigu­ra­rea de sănătate, au spus repre­zentanţii NN pentru Anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie.

„Protejarea să­nă­tăţii şi a viito­ru­lui fi­nan­ciar, împreună cu digi­ta­li­zarea acce­sului la aceste servicii sunt pi­loni-cheie în activi­ta­tea NN Asi­gurări de Via­ţă. În 2021, prio­ri­tatea com­paniei este să-şi dez­volte liniile de busi­ness şi să ajungă la tot mai mulţi ro­mâni. Motorul prin­cipal vor fi asi­gurările cu com­po­nen­tă de pro­tecţie şi asigurarea de să­nă­tate“, au mai spus reprezentanţii NN.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.