Bănci și Asigurări

Cine conduce TechVentures Bank/Banca Feroviara. Sorin Dumitrescu a devenit director general al băncii, după aproape două decenii la Credit Europe Bank

Sorin Dumitrescu, noul şef al TechVentures Bank, a lucrat timp de 18 ani şi 9 luni la Credit Europe Bank fiind în ultimii ani vicepreşedinte pe risc.

Sorin Dumitrescu, noul şef al TechVentures Bank, a lucrat timp de 18 ani şi 9 luni la Credit Europe Bank fiind în ultimii ani vicepreşedinte pe risc.

Autor: Claudia Medrega

15.01.2021, 00:05 1926

♦ Constantin-Dorin Teodorescu este preşedinte al Consiliului de Administraţie al TechVentures Bank (fosta Banca Feroviară).

Sorin Dumitrescu, care a lucrat timp de 18 ani şi 9 luni la Credit Europe Bank fiind în ultimii ani vicepreşedinte pe risc, este noul director general al TechVentures Bank (fosta Banca Feroviară).

La Credit Europe Bank, Dumitrescu a fost mai mult 3 ani, respectiv din 2017 până în toamna anului 2020, membru al boardului responsabil cu riscul (chief risk officer -CRO), după ce anterior a fost head of risk management division în cadrul aceleiaşi bănci, timp ce 7 ani şi jumătate. El a început să lucreze din 2002 în Credit Europe Bank (care are ca acţionar principal Credit Europe Bank NV din Olanda şi este deţinută de  miliardarul turc Husnu Ozyegin), ocupând de-a lungul timpului diverse poziţii. Sorin Dumitrescu a terminat în 1999 Facultatea de Bănci şi Burse de Valori din cadrul Acade­miei de Studii Economice din Bucureşti, potrivit informaţiilor de pe reţeaua lui de Linkedin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO