Bănci și Asigurări

CEC Bank primeşte ok-ul Autorităţii pentru Digitalizarea României privind accesarea produselor bancare prin identificarea video, şi îşi extinde portofoliul de servicii online

Bogdan Neacşu, Director General CEC Bank

Bogdan Neacşu, Director General CEC Bank

Autor: Cristina Bellu

23.08.2022, 14:30 202

CEC Bank anunţă că a obţinut acreditarea de la Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) privind procesul digital de accesare a produselor bancare de la distanţă, cu identificare video, prin intermediul magazinului online CEC-IN.

Totodată, oferta de produse şi servicii bancare ce pot fi accesate online prin intermediul platformei CEC_IN, a fost completată cu trei produse şi servicii noi - pachetul de cont bancar Smart, Pachetul de cont bancar Premium şi posibilitatea de actualizare a datelor 100% online.

“Am fost prima bancă din România care a lansat, încă din 2020, un flux de accesare 100% online a conturilor şi serviciilor bancare. Am continuat să dezvoltăm magazinul online bancar CEC-IN şi azi avem un portofoliu complet de servicii bancare pentru persoane fizice care pot fi accesate 100% online: de la conturi şi carduri, la mobile banking şi produse de creditare: carduri de credit, credite de nevoi personale, preaprobare pentru creditele de nevoi cu ipotecă. Prin diversificarea ofertei de conturi bancare disponibile online, clienţii pot alege acum între pachete de servicii basic şi pachete premium – adaptate nevoilor şi obiceiurilor de consum ", spune Bogdan Neacşu, Director General CEC Bank.

Noile produse vin în completarea ofertei existente, care include Pachetul de cont bancar Bun venit, carduri de credit, împrumuturi de nevoi personale ce pot fi accesate 100% online.

“Vom continua să dezvoltăm zona de servicii bancare digitale, dar în acelaşi timp, ne păstrăm angajamentul faţă de economia României şi ne vom păstra reţeaua teritorială - cea mai mare din ţară, dezvoltând un model de business omni-channel, în care serviciile bancare sunt disponibile atât online, cât şi prin intermediul celor peste 1 000 de unităţi bancare", adaugă Bogdan Neacşu.

CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de peste 53,3 de miliarde lei, la sfârşitul primului semestru din 2022.

 
 
 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO