Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

Bogdan Speteanu: BCR va avea un robot care va face toate verificările pentru IMM Invest. Ne aşteptăm ca în 2021 lucrurile să se desfăşoare cu mai multă rapiditate în programul IMM Invest, astfel ca banii să ajungă mai repede la IMM-uri

O schimbare la programul IMM Invest pentru acest an ţine de efi­cientizarea fluxurilor şi a proceselor, astfel ca în 2021 procesul de apro­bare să fie mai scurt (dacă documen­tele primite sunt complete), astfel ca banii să ajungă mai repede la IMM-uri, a spus Bogdan Speteanu, direc­tor executiv produ­se corporate în cadrul BCR.

„Cred că aceasta va fi principala di­ferenţă dintre 2020 şi 2021. Din punctul nostru de vedere, dar nu numai al nostru, cred că şi al partenerului, şi anume Fondul de Ga­ran­tare (FNGCIMM-n.red.), ve­dem o eficientizare a flu­xurilor şi a pr­oceselor. Ne aşteptăm ca anul acesta lucrurile să se des­făşoare cu mai mul­tă rapiditate, astfel încât ba­nii să ajungă mai re­pede la cli­enţi“, a spus Speteanu într-o video­conferinţă.

El a amintit că din 2021 BCR va avea un robot care va face toate verificările necesare în privinţa programului IMM Invest, apropo de eligibilitate. „Deja l-am pilotat încă din ediţia din 2020 a IMM Invest, dar anul acesta îl vom folosi la scară largă, iar toate verificările vor fi extrem de rapide. Vorbim despre un timp mai scurt şi despre consultanţă.“.

BCR a primit pentru 2021 un plafon de 1,1 mld. lei pentru IMM Invest, după ce în 2020 a aprobat finanţări de 1,24 mld.  lei pentru 1.810 companii în cadrul acestui program.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.