Bănci și Asigurări

BCR întrerupe după un an promoţiile de dobândă la depozite

Autor: Ciprian Botea

18.04.2011, 23:32 94

BCR, cea mai mare bancă locală după activele deţinute, nu maiplăteşte în prezent dobânzi promoţionale la depozitele în lei şieuro constituite pe trei luni, acestea fiind scoase din ofertă dupăaproape un an în care promoţiile au fost prelungite constant.

Până în aprilie banca a plătit dobânzi de 7% pe an la lei şi3,5% pe an la euro pentru sumele depuse pe trei luni. Dobânzilestandard pentru scadenţa de trei luni ajung la 6,45% pe an la leişi 2,6% pe an la euro, însă numai pentru sumele mai mari de 100.000de lei şi respectiv 50.000 de euro.

Pentru sume mai mici, banca plăteşte dobânzi de 6,2% şirespectiv 2,4% pe an. La începutul anului BCR plătea încă dobânzide 8,25% pe an. Oferta băncii se plasează acum pe acelaşi palier cuofertele celorlalţi jucători mari. Clienţii care constituiedepozite prin internet banking sau phone banking primesc un bonusde dobândă de 0,25 puncte procentuale faţă de variantastandard.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO