Bănci și Asigurări

Banca Feroviara plăteşte dobânzi de 3,75% la depozitele în euro pe trei luni

Autor: Razvan Voican

20.04.2011, 23:41 111

Banca Feroviara, controlată de omul de afaceri Valer Blidar,promovează până la sfârşitul lunii mai o ofertă de depozit în europe trei luni cu o dobândă de 3,75% pe an valabilă pentru sume de la500 de euro în sus.

Cu această bonificaţie banca intră în topul celor mai maridobânzi disponibile pe piaţă la depozitele în euro. La scadenţa deo lună dobânda este de 3%, iar pentru 6, 9 şi 12 luni se ridică la3,5% pe an.

Banca şi-a botezat produsele de economisire după ranguriletrenurilor de călători ale CFR. Astfel, oferta de 3,75% estevalabilă pentru depozitul "Intercity". Feroviara vinde şi douătipuri de depozite "Bucureşti - Arad" şi "Orient Express" pentrucare dobânzile se negociază între client şi trezoreria băncii, înfuncţie de suma depusă.

La primul depozit suma minimă este de 12.000 de euro, iar la aldoilea de 1.200 de euro. Pentru depozitele clasice (Intercity,Accelerat şi Rapid) constituite prin internet banking, clientulprimeşte un bonus de dobândă de 0,25%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO