Bănci și Asigurări

Banc Post iti da bradul, Banca Agricola-Raiffeisen te duce la munte

12.12.2001, 00:00 28



Banc Post a decis ca in acest an, de sarbatori, sa ofere clientilor sai pachete promotionale de servicii, dar si bani in plus.

Astfel, cei care deschid pentru copii lor in aceasta perioada un Cont de Economii si Imprumuturi pentru Tineret (CEIT), vor putea castiga un brad gata impodobit si cu darurile aferente. De altfel, campanii de acest gen au inceput sa fie la moda in banci, pentru a atrage clienti.

Oferta Banc Post pentru aceasta luna se refera si la pensionari, care daca isi deschid conturi de pensii la banca si daca au si noroc isi pot intregi venitul cu un milion de lei.

Pentru clientii interesati de carduri, Banc Post s-a gandit ca cei care solicita in aceasta perioada un card Milenium sa aiba posibilitatea sa castige cadouri promotionale de la MasterCard.

"Castigatorii vor fi desemnati in urma tragerii la sorti pe data de 20 decembrie 2001", a afirmat Hermina Apostol, directorul departamentului comunicare si relatii publice din Banc Post

In incercarea de a castiga un segment cat mai mare din piata de retail, directia spre care se indreapta sectorul bancar, majoritatea bancilor au lansat in ultimele lunii campanii care sa atraga cat mai multi clienti, in special persoane fizice.

Ca exemple, vin si Banca Agricola-Raiffeisen care anunta ca cine va folosi un card Visa emis de ei pentru trei plati in perioada 3 decembrie-15 ianuarie 2002 poate sa castige un week-end la munte si sa castige alte premii, iar CEC care spune ca acorda populatiei, in perioada sarbatorilor de iarna si Pasti, respectiv in lunile decembrie, ianuarie, aprilie si mai, credite pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata si autoturisme, chiar daca societatea comerciala vanzatoare nu are conventii de lucru si protocol incheiat cu CEC.

De asemenea, imprumutul acordat poate acoperi integral valoarea acestor bunuri, iar achitarea unui avans nu mai este necesara.

In cazul in care societatile care comercializeaza bunuri de folosinta indelungata au conventii incheiate cu CEC, persoanele fizice pot beneficia de creditarea integrala a valorii produsului indiferent de perioada in care este solicitat creditul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO