Bănci și Asigurări

Asiguraţii Euroins îşi pot recupera banii, chiar şi după data de 8 septembrie 2023, pentru perioada rămasă din poliţa RCA, având în vedere că decizia instanţei privind falimentul companiei nu este definitivă

Asiguraţii Euroins îşi pot recupera banii, chiar şi...

Autor: Mircea Nica

17.06.2023, 11:11 4289

♦ Pe de altă parte, lichidatorul judiciar poate denunţa poliţele înainte de data de 8 septembrie 2023, ceea ce înseamnă că asiguraţii vor trebui să încheie poliţe de asigurare noi, la alţi asigurători, din următoarea zi de la denunţarea lor.

Asiguraţii care încă au poliţe active la Euroins România îşi pot recupera banii din perioada rămasă a poliţelor RCA, chiar şi după data de 8 septembrie 2023, momentul în care acestea vor înceta de drept, având în vedere că decizia instanţei privind falimentul companiei din 9 iunie 2023 nu este definitivă.

„Poliţele de asigurare emise de către societatea Euroins Asigurare-Reasigurare rămân valabile, potrivit legii, până la data de 8 septembrie 2023. În perioada rămasă până la data menţionată, poliţele acoperă riscurile menţionate conform contractelor de asigurare. Pot solicita restituirea diferenţei de primă doar asiguraţii care nu au daune avizate pe poliţele de asigurare, nu au fost deschise dosare de daună pe poliţele lor”, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Fondului de Garantare a Asiguraţilor (FGA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO