(auxiliar)

Conferinţa Secretele antreprenorului de succes: „Digitalizarea, colacul de salvare pentru IMM-uri“ – Sibiu

Conferinţa Secretele antreprenorului de succes:...

Autor: Ramona Cornea

15.04.2024, 00:07 16

Digitalizarea este una dintre tendinţele majore care transformă modul de a face business, aduce oportunităţi de afaceri şi vine cu multiple posibilităţi de finanţare pentru antreprenorii de piaţa locală, a fost una dintre concluziile conferinţei Secretele antreprenorului de succes: „Digitalizarea, colacul de salvare pentru IMM-uri“ de la Sibiu.

IMM Club a organizat la Sibiu al doilea eveniment din acest an în seria „Secretele antreprenorului de succes“. Evenimentul a avut ca temă principală „Digitalizarea, colacul de salvare pentru IMM-uri“. Partenerii media au fost Ziarul Financiar şi Contzilla.ro, iar Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a fost organizaţie suport. Sponsorii evenimentului de la Sibiu au fost: Biriş Goran, Omnicredit, TargetWeb, Blacksys, Kangoopack, TNT Computers, CMC Grup Risk Advisor, Bridge-to-Information, Benvenuti.

„Vorbim foarte mult de digitali­zare şi sustenabilitate în ultima vreme. Şi sunt două tendinţe majore care ne transformă foarte mult modul de a face business sau chiar şi viaţa de zi cu zi“, a spus Georgiana Liciu, Raiffeisen Bank România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO