(auxiliar)

Clever Media Network preia reţeaua City-Net din Botoşani

Sursa foto - Shutterstock

Sursa foto - Shutterstock

Autor: Adrian Seceleanu

15.07.2014, 00:07 1910

Clever Media Network (CMN), compania de cablu condusă de Adrian Tomşa şi Mircea Lucacel - managerii care au mai creat în trecut de la zero o companie preluată ulterior de giganţii RCS&RDS şi Romtelecom, a preluat baza de peste 8.000 de clienţi a firmei Diginet, care opera reţeaua de internet, telefonie fixă şi cablu TV City-Net din Botoşani, au declarat pentru ZF mai multe surse de pe piaţă.

Diginet din Botoşani, care a avut anul trecut afaceri de 1,4 mil. euro, era una dintre puţinele companii de cablu de pe piaţă care mai aveau o bază semnificativă de clienţi, după ce în ultimii ani RCS&RDS, Romtelecom şi Digital Cable Sys­tems (AKTA) au „aspirat“ masiv de pe piaţă jucătorii mai mici. Acum 350 de firme de cablu îşi împart 300.000-400.000 cli­enţi, în timp ce liderul RCS&RDS are 2,4 milioane de clienţi.

„Confirm tranzacţia“, a declarat pentru ZF Adrian Tomşa, fără a oferi însă detalii despre valoarea tranzacţiei.

CMN, despre care pe piaţă se speculează că ar acţiona în coordonare cu gigantul RCS&RDS deţinut de Zoltan Teszari, ar fi demarat operaţiunile şi în oraşul Giurgiu.

Citiţi în continuare pe ZF Corporate:

casa de investiţii implicată în negocieri

- declaraţia lui Adrian Tomşa cu privire la tranzacţie ; date despre Diginet, acţionariat , afaceri 

- planurile RCS&RDS în relaţia cu  Clever Media Network 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO