Auto

Topul celor mai fiabile maşini second hand din Germania

Topul celor mai fiabile maşini second hand din Germania

Autor: Promotor

12.12.2013, 17:09 2956

La final de 2013, organismul german care se ocupă cu inspecţiile tehnice periodice, TÜV, dă publicităţii o statistică rezultată în urma analizării a peste 8 milioane de maşini din Germania de-a lungul anului 2013. Ceea ce poate fi considerat un ghid suficient de bun privind fiabilitatea maşinilor second hand din Germania - în continuare, clasamentele pe segmente de maşini.

Această ediţie a TÜV Report este prima în care inspectorii au luat în considerare modificările legislative privind inspecţiile tehnice periodice, modificări prin care un număr mai mare de probleme tehnice sunt considerate acum serioase. Deci vorbim de pretenţii şi mai mari de la maşinile second-hand în materie de securitate şi mediu.

Studiul TÜV Report 2014 se bazează pe inspecţiile tehnice periodice realizate pe un număr de mai mult de 8 milioane de maşini din Germania, luându-se în considerare 217 modele de maşini.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO