Auto

Renault lansează noul Twingo facelift. Vezi aici noua creaţie a centrului de tehnologie din România

Renault lansează noul Twingo facelift. Vezi aici noua creaţie a centrului de tehnologie din România

Autor: Bogdan Alecu

31.07.2011, 13:09 437

În cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie,Renault va lansa noul Twingo facelift, versiunea restilizată amodelului de clasă mini. De proiectul Twingo este responsabilRenault Technologie Roumanie, care cel mai probabil a realizat şimodificările pentru noul model. Faţă de automobilul lansat în varaanului 2007 cele mai multe modificări au fost aduse părţiifrontale, care acum aminteşte mult de conceptul electric ZOE careurmează a fi lansat anul viitor. Modificări în ceea ce priveştegama motorizărilor sau un nou interior nu au fost comunicate deoficialii francezi, astfel de detalii fiind cel comunicate laSalon. Cel mai probabil gama motorizărilor va fi similară cu cea depe modelul actual, care este formată din două propulsoare pebenzină, de 1,2 litri şi 75 CP, 1,6i pentru versiunea sport GordiniRS şi dieselul de 1,5 litri şi 90 CP. Cel mai probabil odată cufaceliftul va fi disponibil şi propulsorul supraalimentat de 1,2litri TCe de 100 CP.

În condiţiile în care Twingo a fost lansat anul trecut pe piaţalocală, cel mai probabil următoarea generaţie va fi prezentată înRomânia la finele acestui an sau în prima parte a anuluiviitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO