Auto

Renault a început să testeze noul Sandero facelift în Brazilia - GALERIE FOTO

Renault a început să testeze noul Sandero facelift în Brazilia

Sandero facelift

Autor: Bogdan Alecu

05.04.2011, 14:24 192

Jurnaliştii de la publicaţia braziliană Noticias Automotivas ausurprins în trafic un model Sandero Stepway facelift care urmează afi lansat anul viitor. Modificările anunţate versiunii brazilienevor fi implementate şi pe Dacia Sandero de anul viitor, model ce seasamblează atât la uzina de la Mioveni cât şi în Maroc laCasablanca.

Principalele modificări aduse modelului vizează partea frontalăcare preia liniile de la Renault Clio III facelift. În cazulversiunii Stepway surprinsă în trafic aceste părţi erau nevopsite.În condiţiile în care priza de aer din partea superioară a fostmicşorată, a fost mărită cea inferioară pentru a menţine un fluxconstant de aer către radiator.

În partea din spate noul Sandero dispune de stopuri restilizate,iar sub emblemă acum a apărut inscripţia Sandero, idee preluată dela SUV-ul Duster.

Renault va produce la Piteştişi Valladolid motoarele pentru noua generaţieLogan

Noul Sandero facelift va fi disponibil cel mai probabil de anulviitor şi cu noile motoare pe benzină supraalimentate de 90respectiv 115 CP în trei cilindri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO