Auto

Primăria Sibiu a investit 32 mil. lei în lucrările de infrastructură din cartierul Vasile Aaron

Primăria Sibiu a investit 32 mil. lei în lucrările de...

Autor: Laurentiu Cotu

04.08.2014, 17:14 278

Primăria Sibiu a finalizat lucările de reabilitare, modernizare şi reconfigurare a spaţiilor publice din cartierul Vasile Aaron, investiţia totală ridicându-se la peste 32 mil. lei (aproximativ 7 mil. euro). Astfel, în cadrul proiectului de extindere şi modernizare a reţelelor de apă şi canalizare, finanţat din fonduri structurale pe POS Mediu, s-au înlocuit aproape 4.500 de metri de reţea şi s-au amenajat hidranţi, potrivit unui comunicat al primăriei Sibiu.

După finalizarea lucrărilor la reţele, primăria Sibiu a contractat lucrări de reabilitare a carosabilului şi trotuarelor, în total fiind modernizaţi aproape 50.000 de metri pătraţi de carosabil şi peste 25.000 de metri pătraţi de trotuare în cartierul Vasile Aaron. De asemenea, au fost realizate şi reconfigurate parcări în suprafaţă de peste 21.000 de metri pătraţi, în întreg cartierul fiind create aproximativ 3.000 de locuri de parcare. În cadrul proiectului au fost prevăzute şi reparaţii şi modernizări ale sistemului de iluminat public, şi au fost amenajate locuri de joacă pentru copii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO