Auto

George Asimakis, Country Manager Hertz Romania: Ne lipseşte infrastructura. Chiar şi într-o vizită scurtă în România este greu să circuli prin ţară. Cu excepţia marilor oraşe, drumurile în interiorul ţării sunt în urmă

George Asimakis, Country Manager Hertz Romania: Ne...

Autor: Roxana Rosu

18.05.2016, 13:25 980

Ne lipseşte infrastructura. Chiar şi într-o vizită scurtă în România este greu să circuli prin ţară. Cu excepţia marilor oraşe, drumurile în interiorul ţării sunt în urmă, a declarat George Asimakis, Country Manager Hertz Romania, în cadrul conferinţei ZF Industria Auto: Motorul Economiei Româneşti. 

”Planurile Hertz in România includ investiţii de 10 mil. euro pentru maşini noi în acest an şi inaugurarea biroului din Iaşi. Estimăm o creştere de 25% a afacerilor”, a spus Asimakis. 

”Infrastructura ar ajuta mult dacă s-ar dezvolta, educaţia este esenţială pentru dezvoltarea pe viitor şi stabilitatea”, a adăugat el. 

Ce a mai declarat George Asimakis

Susţinem IMM-urile, inclusiv cele din segmentul HORECA.

Dacă vorbim despre leasing operaţional versus rent a car, creşterea va veni mai ales din leasing.

Am reuşit un plus de 20% în primul trimestru şi vom depăşi estimările de 25% pe tot anul. Potenţialul pe rent a car este foarte mare. Poate România nu are litoralul grecesc, dar zona rurală merită vizitată. Dar revenim la problema infrastructurii. În următorii 5-6 ani potenţialul pe rent a car este foarte mare, ţinând cont şi de trendul regional.

Cererea pe leasing operaţional e mare, sunt multe companii străine care fac afaceri în România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO