George Asimakis, Country Manager Hertz Romania: Ne lipseşte infrastructura. Chiar şi într-o vizită scurtă în România este greu să circuli prin ţară. Cu excepţia marilor oraşe, drumurile în interiorul ţării sunt în urmă

Autor: Roxana Rosu 18.05.2016

Ne lipseşte infrastructura. Chiar şi într-o vizită scurtă în România este greu să circuli prin ţară. Cu excepţia marilor oraşe, drumurile în interiorul ţării sunt în urmă, a declarat George Asimakis, Country Manager Hertz Romania, în cadrul conferinţei ZF Industria Auto: Motorul Economiei Româneşti. 

”Planurile Hertz in România includ investiţii de 10 mil. euro pentru maşini noi în acest an şi inaugurarea biroului din Iaşi. Estimăm o creştere de 25% a afacerilor”, a spus Asimakis. 

”Infrastructura ar ajuta mult dacă s-ar dezvolta, educaţia este esenţială pentru dezvoltarea pe viitor şi stabilitatea”, a adăugat el. 

Ce a mai declarat George Asimakis

Susţinem IMM-urile, inclusiv cele din segmentul HORECA.

Dacă vorbim despre leasing operaţional versus rent a car, creşterea va veni mai ales din leasing.

Am reuşit un plus de 20% în primul trimestru şi vom depăşi estimările de 25% pe tot anul. Potenţialul pe rent a car este foarte mare. Poate România nu are litoralul grecesc, dar zona rurală merită vizitată. Dar revenim la problema infrastructurii. În următorii 5-6 ani potenţialul pe rent a car este foarte mare, ţinând cont şi de trendul regional.

Cererea pe leasing operaţional e mare, sunt multe companii străine care fac afaceri în România.