Auto

"Legenda" Edy Spedition revine din moarte clinică: De la 1.250 de camioane în 2008, mai avea doar 250 în 2015, iar acum pariază pe piaţa transporturilor şi pe rutele externe

"Legenda" Edy Spedition revine din moarte clinică: De la...

Autor: Bogdan Alecu

13.05.2017, 07:00 3810

Compania de transport Edy Spedition, care a intrat în in­solvenţă în 2012, la câteva luni de la decesul fon­da­torului Alin Popa, a achiziţionat recent o flotă de zece camioane noi pentru a extinde flota de transport, potrivit surselor din piaţă. Informaţia nu a fost confirmată de Rovigo, administratorul judiciar.

Edy Internaţional Spe­di­tion revine astfel pe piaţa de transporturi şi se con­cen­trează pe rutele ex­ter­ne, unde un camion poa­te ge­nera venituri de 0,8 - 0,9 euro per kilome­tru. Veni­turile sunt aproa­pe duble faţă de rutele in­terne.

„Edy Spedition îşi des­fă­şoară în continuare acti­vitatea potrivit planului de reor­ganizare şi are mai mul­te camioane în flotă. Planul de reor­ga­ni­zare se desfăşoară până în 2018 cu po­si­bilitate de pre­lungire până în 2019. Nu pu­tem spune acum ce active are compania deoarece este o politică ce trebuie dusă la bun sfârşit“, au spus ofi­cia­lii Rovigo, admi­nis­tratorul judiciar al Edy Spedition.

Parcul auto al com­pa­niei fon­date de an­treprenorul hu­ne­dorean Alin Popa, care a atins un maxim de 1.250 de ca­mioa­ne în pe­rioa­da 2007-2008, mai număra în de­butul lui 2015 doar 250 de ca­mioane utili­za­te, potrivit in­for­ma­ţiilor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO