Auto

Cum poti sa obtii inapoi banii de amenda cand ti-a fost ridicata masina

Cum poti sa obtii inapoi banii de amenda cand ti-a fost ridicata masina

Autor: inCont.ro

02.04.2011, 10:54 61

Poti sa primesti inapoi banii de amenda chiar si atunci cand aiparcat intr-un loc nepermis. O spun avocatii, care au si exemple desoferi care au obtinut acest lucru in instanta. "Secretul" estechiar modul in care este redactat procesul - verbal decontraventie.

Multe din aceste documente contin greseli sau nu respecta legea,ceea ce poate fi folosit in favoarea celor carora li s-a ridicatmasina.

Lipsa locurilor de parcare din marile orase da tot mai multe dureride cap soferilor. Obligati sa parcheze masina in locuri interzise,multi soferi se trezesc cu amenzi sau mai grav cu masina ridicatade Politie. Avocatii spun ca trebuie sa fim fooarte atenti la modulin care sunt intocmite actele de catre autoritati, pentru ca demulte ori au greseli care pot fi folosite pentru a contesta cusucces amenda.

Doi cititori "patiti" au povestit incidentele prin care au trecutzilele trecute, atunci cand li s-a ridicat masina, in mod abuziv,spun ei. Citiţi mai mult despre cum poti sa obtii inapoi banii de amendacand ti-a fost ridicata masina pe www.incont.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO