Auto

Cum arata noua Skoda Fabia - GALERIE FOTO

Cum arata noua Skoda Fabia
28.03.2010, 14:17 247

Porsche Romania, importatorul Skoda pe piata locala va lansa inprima parte a lunii mai noua Fabia facelift, modelul de clasa micaal constructorului ceh, cel de-al treilea cel mai bine vandut modeldin gama dupa Octavia II si Octavia Tour.

"Fabia facelift vine in luna mai, alaturi de Roomster siPractik. Vom avea motorizarile noi de 1,2 TSI si 105 CP si 1,6 TDI,care va inlocui pe cel de 1,6 Euro 5. Va veni si Fabia RS in a douaparte a anului", a spus Vlad Rusu, brand manager Skoda, in cadrulPorsche Romania.

Faceliftul in cazul modelului Fabia a vizat in principal parteafrontala, care "imprumuta" elemente estetice de la Octavia IIfacelift. Cele mai importante modificari reprezinta noilemotorizari, precum si aparitia noii versiuni RS cu un motor pebenzina TSI de 180 CP.

Presurile noului model nu au fost comunicate inca, dar cel maiprobabil vor porni de la aproximativ 10.000 de euro, cu TVAinclus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO