Auto

Cum arată cea mai „excentrică” maşină prezentată la Geneva: Hamann Mystere, cealaltă faţă a lui Range Rover

Foto: Autoblog.com

Foto: Autoblog.com

Autor: Bogdan Alecu

11.03.2013, 15:51 2995

Range Rover întotdeauna a fost un automobil dedicat celor conservatori, celor care doresc un automobil de teren capabil să traverseze aproape orice suprafaţă posibilă, dar care să şi ofere un confort demn de o limuzină. Tocmai datorită "liniei conservatoare", caroseria maşinii a beneficiat doar de modificări minore de-a lungul istoriei de aproape jumătate de secol.

Tocmai din acest motiv, la Salonul Auto de la Geneva tunerul Hamann a prezentat modelul Mystere, automobil ce are la bază noul Range Rover dar care are noi elemente de tuning plus o culoare "roz oglindă". În plus, garda la sol a maşinii a fost micşorată cu patru centimetri iar jantele standard au fost înlocuite cu unele de 23 de inchi încălţate cu anvelope cu talon foarte subţire. Sub capota sa se regăseşte motorul de 5,0 litri V8 supraalimentat.

Maşina prezentată la Geneva nu putea fi analizată şi la interior, dar cel mai probabil tapiţeria a fost de asemenea înlocuită cu una modificată alături de inserţii suplimentare de carbon, aluminiu şi alcantara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO