Auto

Cum ar putea arăta viitorul SUV de la Jaguar

 Cum ar putea arăta viitorul SUV de la Jaguar

Autor: Bogdan Alecu

19.05.2011, 13:31 746

Jaguar va lansa cel mai probabil în2014 un SUV-crossover potrivit publicaţiei germane AutoBILD, carepublică pe site-ul oficial şi câteva randări care să ofere o ideeasupra desgnului viitorului model. Astfel, după ce au reîmprospătatgama Land Rover, inclusiv cu modelul Evoque care este şi primulLand Rover disponibil şi numai cu tracţiune faţă, acum atenţia semută asupra mărcii Jaguar, care ar putea înregistra o creştereputernică a vânzărilor cu un SUV în gamă.

Viitorul SUV Jaguar cel maiprobabil va fi un crossover compact, cu platformă de Range RoverEvoque, sub capota căruia s-ar putea găsi un motor pe benzinăsupraalimentat cu patru cilindri şi un diesel V6 preluat cel maiprobabil tot de la Range Rover.

Având în vedere nişa pe care va fiîncadrat, noul model Jaguar ar putea avea un preţ de pornire deaproximativ 40.000 de euro, similar cu cel al lui Audi Q5 sau noulBMW X3.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO