Auto

Cine este dinamovistul de 19 ani cu salariu de 3.000 euro pe lună şi maşini de peste 200.000 de euro?

Cine este dinamovistul de 19 ani cu salariu de 3.000 euro pe lună şi maşini de peste 200.000 de euro?

Autor: Pro Sport

18.04.2011, 09:55 95

În general, poveştile de succes ale fotbaliştilor români începcam aşa: "A plecat de jos, a ajuns mare şi acum trimite şi baniacasă pentru a-şi întreţine familia", scrie ProSport. Nu e cazul lui Ţucudean. Tânărulde 19 ani nu a avut niciodată grija zilei de mâine, tatăl său fiindunul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din Arad, lucrucare se vede cel mai bine în garajul puştiului. Chiar dacă arecarnet de doar un an, dinamovistul conduce un Audi R8 şi mai deţineun Porsche Panamera, maşini care depăşesc 200.000 de euro. LaDinamo, salariul său este de 3.000 de euro pe lună! "E hobby-ulmeu", se rezumă a spune Ţucudean atunci când este întrebat despregarajul său de şeic arab.

Ca orice copil înstărit, George a început cu tenisul. "Nici mienu mi-a plăcut, nici lor nu le-a plăcut de mine", este concluziadinamovistului pentru perioada petrecută cu racheta în mână. Aşa căa mers la fotbal pentru a păstra tradiţia familiei.

Marius Ţucudean, tatăl lui George, a bifat 18 meciuri în Liga I.Toate pentru UTA, timp în care a înscris de trei ori, una dintrereuşite fiind chiar în poarta "câinilor", în 1993, la Arad (1-0).Ţucudean senior a fost nevoit să renunţe la fotbal, deoarecedoctorii i-au descoperit unele probleme la inimă. Şi juniorul aavut de suferit din cauza traumei tatălui său. Chiar el explică:"Am făcut nenumărate controale. Doctorii au vrut să se asigure cănu moştenesc problemele. Nu e cazul, dar oricum mă ştiu toatefemeile de la INMS!". Citiţi mai multe despre dinamovistul cu garaj deşeic pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO