Cine este dinamovistul de 19 ani cu salariu de 3.000 euro pe lună şi maşini de peste 200.000 de euro?

Autor: Pro Sport 18.04.2011

În general, poveştile de succes ale fotbaliştilor români încep cam aşa: "A plecat de jos, a ajuns mare şi acum trimite şi bani acasă pentru a-şi întreţine familia", scrie Pro Sport. Nu e cazul lui Ţucudean. Tânărul de 19 ani nu a avut niciodată grija zilei de mâine, tatăl său fiind unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din Arad, lucru care se vede cel mai bine în garajul puştiului. Chiar dacă are carnet de doar un an, dinamovistul conduce un Audi R8 şi mai deţine un Porsche Panamera, maşini care depăşesc 200.000 de euro. La Dinamo, salariul său este de 3.000 de euro pe lună! "E hobby-ul meu", se rezumă a spune Ţucudean atunci când este întrebat despre garajul său de şeic arab.

Ca orice copil înstărit, George a început cu tenisul. "Nici mie nu mi-a plăcut, nici lor nu le-a plăcut de mine", este concluzia dinamovistului pentru perioada petrecută cu racheta în mână. Aşa că a mers la fotbal pentru a păstra tradiţia familiei.

Marius Ţucudean, tatăl lui George, a bifat 18 meciuri în Liga I. Toate pentru UTA, timp în care a înscris de trei ori, una dintre reuşite fiind chiar în poarta "câinilor", în 1993, la Arad (1-0). Ţucudean senior a fost nevoit să renunţe la fotbal, deoarece doctorii i-au descoperit unele probleme la inimă. Şi juniorul a avut de suferit din cauza traumei tatălui său. Chiar el explică: "Am făcut nenumărate controale. Doctorii au vrut să se asigure că nu moştenesc problemele. Nu e cazul, dar oricum mă ştiu toate femeile de la INMS!". Citiţi mai multe despre dinamovistul cu garaj de şeic pe www.prosport.ro.