Auto

Cele mai mari trei despăgubiri plătite de Omniasig în S1/2023 vin din zona RCA şi property. Valoarea cumulată a top 5 cele mai mari despăgubiri plătite pe RCA ajunge la 11,6 mil. lei

Cele mai mari trei despăgubiri plătite de Omniasig în...

Autor: Mircea Nica

23.10.2023, 08:30 374

Cele mai mari despăgubiri plătite de Omniasig pe zona asigurărilor de locuinţă au fost din cauza incendiilor, valoarea cumulată a top 5 cele mai mari despăgubiri pe această categorie ajungând la 1,2 mil. lei în S1/2023 Pe zona property valoarea totală a celor 5 cele mai mari despăgubiri plătite de Omniasig în S1/2023 ajunge la 6,7 mil. lei.

Omniasig, cea mai mare com­pa­nie de pe piaţa locală a grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), a plătit cele mai mari despă­gubiri pe zona asigurărilor RCA şi Property în primul semestru (S1) din 2023, cea mai mare venind din zona RCA, de circa 5 mil. lei, potrivit informaţiilor transmise de Omniasig.

Astfel, în clasamentul liniei de asigurări RCA, cea mai mare despă­gu­biri de 5 mil. lei a fost plătită de că­tre compania de asigurări în urma unui accident care a avut loc în Italia, în care un autocamion cu remorcă a lovit şoferul unui autoturism oprit pe banda de urgenţă pentru a schimba anve­lopa, provocând decesul acestuia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO