Auto

Ce vedete sunt aşteptate la Salonul de la Geneva

Ce vedete sunt aşteptate la Salonul de la Geneva

Autor: Bogdan Alecu

27.02.2011, 17:35 44

Actori, actriţe, DJ-i şi sportivi vor veni în prima zi aSalonului Auto de la Geneva pentru a promova mărcile auto cu careau semnat un contract de promovare.

Cea mai aşteptată va fi actriţa americană Gwyneth Paltrow înstandul BMW, dar şi Andrea Kuster, Miss Earth 2010 în cel alFord.

În timp ce americanii de la Chevrolet vor să atragă atenţia cupiloţii din cursele WTCC, Fiat pariază pe Kerstin Cook, MissElveţia 2010, iar Renault pe Renzo Blumenthal, Mister Elveţia2005.

Cea mai lungă listă de vedete prezenta în stand le are Seat, cu14 personalităţi, care includ piloţi WTCC, candidaţii şicandidatele la Mister şi Miss Elveţia precum şi câştigătorii dinanii precedenţi, moderatori TV dar şi actori elveţieni. Pe loculsecund se află Volkswagen, cu nouă celebrităţi urmat de Ford cuopt. Pe lista invitaţilor VW se regăsesc numai celebrităţi germanesau elveţiene, precum fotbalistul Alain Sutter de la GrasshopperZurich, patinatoarea elveţiană Sarah Meier, cântăreţi precum AdrianStern, Gola, sau membrii trupei Gotthard.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO