Ce vedete sunt aşteptate la Salonul de la Geneva

Autor: Bogdan Alecu 27.02.2011

Actori, actriţe, DJ-i şi sportivi vor veni în prima zi a Salonului Auto de la Geneva pentru a promova mărcile auto cu care au semnat un contract de promovare.

Cea mai aşteptată va fi actriţa americană Gwyneth Paltrow în standul BMW, dar şi Andrea Kuster, Miss Earth 2010 în cel al Ford.

În timp ce americanii de la Chevrolet vor să atragă atenţia cu piloţii din cursele WTCC, Fiat pariază pe Kerstin Cook, Miss Elveţia 2010, iar Renault pe Renzo Blumenthal, Mister Elveţia 2005.

Cea mai lungă listă de vedete prezenta în stand le are Seat, cu 14 personalităţi, care includ piloţi WTCC, candidaţii şi candidatele la Mister şi Miss Elveţia precum şi câştigătorii din anii precedenţi, moderatori TV dar şi actori elveţieni. Pe locul secund se află Volkswagen, cu nouă celebrităţi urmat de Ford cu opt. Pe lista invitaţilor VW se regăsesc numai celebrităţi germane sau elveţiene, precum fotbalistul Alain Sutter de la Grasshopper Zurich, patinatoarea elveţiană Sarah Meier, cântăreţi precum Adrian Stern, Gola, sau membrii trupei Gotthard.