Auto

Care sunt cele mai asteptate SUV-uri în 2011 - GALERIE FOTO

Care sunt cele mai asteptate SUV-uri în 2011 - GALERIE FOTO

Care sunt cele mai asteptate SUV-uri în 2011

Autor: Bogdan Alecu

04.04.2011, 15:47 381

Trendul de downsizing continuă şi în 2011, motiv pentru careprincipalii constructori auto se concentrează pe lansarea de"maşini mari" tot mai mici. În condiţiile în care tot mai mulţiclienţi doresc să achiziţioneze un SUV cu sau fără sistemul detracţiune integrală.

Potrivit publicaţiei germane Auto Bild, cele mai aşteptatenoutăţi din segmentul SUV-urilor vor fi în acest an noul VolkswagenTiguan facelift, versiunea restilizată a SUV-ului compact lansat pepiaţa locală la începutul anului 2008, dar şi Audi Q3, cel de-altreilea model de teren al constructorului premium după Q7 şi Q5,care va concura direct cu BMW Q1.

Cel mai mare SUV ce va fi lansat către finalul acestui an estenoul M-Klasse de la Mercedes-Benz, care va ajunge astfel la ceade-a treia generaţie. Acesta va concura cu noul BMW X5 faceliftlansat anul trecut, dar şi cu Audi Q7 facelift.

Tot în segmentul SUV-urilor compacte îşi vor face apariţia RangeRover Evoque, primul model lansat de brandul britanic după ceacesta s-a separat de Land Rover, care va fi disponibil din a douaparte a acestui an. Mazda MX-5 şi Saab 9-4X vor veni tot însemestrul doi pe piaţa locală, cel mai probabil după Salonul Autode la Frankfurt, pentru a completa segmentul SUV-urilor, în acestcaz la limita dintre premium şi "volum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO