Auto

Avocaţii de la Gruia Dufaut au asistat FM Logistic în vânzarea portofoliului său de spaţii logistice către CTP. Odată cu achiziţionarea acestor noi spaţii, portofoliul CTP din România a atins pragul de 2,5 milioane mp de depozite de clasă A.

Avocaţii de la Gruia Dufaut au asistat FM Logistic în...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.04.2023, 10:00 149

Cabinetul de avocatură Gruia Dufaut a asistat grupul francez FM Logistic în tranzacţia de vânzare şi lease back a portofoliului său de 100.000 de metri pătraţi de spaţii logistică din România către CTP.

„Această tranzacţie este semnificativă nu doar pentru piaţa de profil, ci şi pentru compania FM Logistic, care va continua să activeze pe piaţa din România, inclusiv din perspectiva parteneriatului încheiat cu CTP. Intervenţia noastră a vizat asigu­rarea protecţiei legale a părţilor implicate (afiliaţi în grupul francez FM Logistic) şi negocierea termenilor şi condiţiilor contractuale“, a spus Teo­dora Koletsis, unul dintre mem­brii echi­pei de avocaţi implicaţi în tran­zacţie şi care coor­do­nează practica în domeniul imo­biliar. Ea a lucrat ală­turi de Ga­bri­e­la Popescu, avocat senior, specializat în dreptul societar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO