Auto

Audi lansează noua gamă A5 facelift, de la Cabrio la S5 Sportback

Audi lansează noua gamă A5 facelift, de la Cabrio la S5 Sportback

Audi lansează noua gamă A5 facelift, de la Cabrio la S5 Sportback

Autor: Bogdan Alecu

13.07.2011, 14:39 246

În cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie aacestui an Audi va prezenta versiunile facelift ale gamei A5,alcătuite din modelele Coupe, Sportback, Cabrio, atât în versiuninormale cât şi "S". Acestea vin acum cu modificări de design,motorizări dar şi în ceea ce priveşte utilitatea - acum A5Sportback este disponibil cu cinci locuri, nu doar cu patru. Laexterior cele mai importante modificări au fost aduse farurilor şispoilerului.

La interior se observă o simplificare a computerului de bord MMIcare are acum mai puţine butoane dar şi noi inserţii de lemnnobil.

Gama de motorizări este alcătuită din patru motoare pe benzinăşi patru diesel, toate supraalimentate - 1,8 TFSI 170 CP, 2,0 TFSI211 CP, 3,0 TFSI 272 CP, 3,0 TFSI 333 CP (pentru S5) şi 2,0 TDI 177CP, şi un 3,0 TDI în trei versiuni - 204 CP, 245 CP şi unul "CleanDiesel" care nu va fi disponibil la lansare.

Ca şi celelalte noi modele Audi, şi cele din gama A5 vor aveaacum acces la internet print-o reţea wireless din maşină, iarsistemul de navigaţie funcţionează pe baza Google Maps.

Cel mai probabil în luna septembrie vor fi anunţate şi noilepreţuri, dar acestea nu vor suferi modificări majore faţă degeneraţia actuală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO