Ziarul de Duminică

Vitamine şi sfaturi de slăbit. Pentru bărbaţi/ de Ziarul de Duminică

Vitamine şi sfaturi de slăbit. Pentru bărbaţi/ de Ziarul de Duminică

Autor: Ziarul de Duminica

29.07.2011, 00:04 91

Dr. John Briffa - Cel mai bun manual de slăbit pentrubărbaţi (Scăpaţi de burtă!). Traducere de Mihaela Stan.Dr. Briffa este medic practicant si o autoritate de varf indomeniile sanatatii si nutritiei. A absolvit printre primiiFacultatea de Medicina a Universitatii din Londra. A tratat cusucces mii de pacienti, folosind metode nutritioniste, dar si alteabordari naturiste, si este inclus de catre revista "Tatler" pelista celor mai buni doctori din Marea Britanie. Dr. Briffa, carepublica in mod regulat articole in reviste, ziare, dar si pepropriul sau blog extrem de popular (drbriffa.com), a castigatpremiul Health Journalist of the Year ("Cel mai bun jurnalist indomeniul sanatatii"). Autor al altor sase carti despre sanatate,dr. Briffa tine conferinte in toata lumea si este un invitatfrecvent al emisiunilor radio si TV. Citind cartea,veti descoperi: care mancaruri ne fac sa neingrasam si care nu, indiferent de numarul caloriilor; de ce scopulnostru nu trebuie sa fie sa slabim, ci sa eliminam grasimea; de cenu functioneaza numaratul caloriilor si ce anume functioneaza; dece foamea saboteaza eliminarea grasimilor si care alimente nesatura cel mai bine; cum sa obtinem o conditie fizica si un tonusmuscular bun cu doar 12 minute de exercitii pe zi; cum sa vafolositi de puterea mintii pentru a obtine rezultate rapide sieficiente in efortul de a elimina kilogramele in plus.

Dr. John Briffa a efectuat sute de studii siteste stiintifice in domeniul nutritiei si al sanatatii. Pornind dela rezultatele obtinute, el ataca in carte marile mituri generalacceptate legate de dieta si exercitii. De asemenea, ne aratametoda cea mai eficienta de a elimina grasimea si de a ne construiun trup atletic.

EarlMindell şi Hester Mundis - Noua biblie a vitaminelor. Traducerede Raluca Maria Dumitru şi Ianina Marinescu. Care sunt combinaţiileoptime în care trebuie luate vitaminele şi suplimentele alimentarepentru a avea eficienţă maximă şi pentru evitarea eventualelorprobleme; noile vitamine şi suplimente antiîmbătrânire, care-ţi vorpăstra înfăţişarea tinerească şi corpul sănătos; artapersonalizării regimului dietetic în scopul armonizării cu stilultău de viaţă, cu profilul tău de sănătate şi chiar cu condiţiile dela locul de muncă; alternativele naturale la terapia de înlocuirehormonală, Viagra, Prozac şi Valium. Toate pot fi găsite în carteade faţă care cuprinde secţiuni consistente despre nutraceutice,homeopatie şi aromaterapie, cu îndrumări privind găsirea celor maibuni practicieni în aceste domenii; regimuri curative pentrucardiaci, victimele accidentelor vascular-cerebrale, diabetici şisuferinzii de artrită; noi avertismente privind interacţiunilepericuloase dintre diferitele medicamente şi "tratamentelemiraculoase"; secţiuni extinse despre ceaiurile şi tincturile dinplante, adjuvantele pentru înfrumuseţare, diete, consumul de sareşi zahăr şi noi căi de sporire a nivelului de energie şi deameliorare a fertilităţii şi a vieţii sexuale. "Deşi se găsesc peinternet informaţii nutriţionale din abundenţă, există o la fel debogată dezinformare în ceea ce priveşte suplimentele,interacţiunile potenţiale cu alimentaţia şi medicamentele,nivelurile de toxicitate şi altele. A nu şti ce să crezi şi să nucrezi, ce să cauţi şi să nu cauţi îţi poate pune în pericol gravsănătatea. Biblia vitaminelor a fost gândită pentru apreveni astfel de situaţii.
Earl Mindell este autorul unui mare număr de titluri cares-au bucurat de succes internaţional. Este farmacist autorizat,maestru erborist şi profesor de nutriţie la Pacific WesternUniversity din Los Angeles. Susţine seminarii de nutriţie înîntreaga lume. Locuieşte în Beverly Hills, California. Aceastăcarte a ajuns la a treizecea ediţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO