Vitamine şi sfaturi de slăbit. Pentru bărbaţi/ de Ziarul de Duminică

Autor: Ziarul de Duminica 29.07.2011

Dr. John Briffa - Cel mai bun manual de slăbit pentru bărbaţi (Scăpaţi de burtă!). Traducere de Mihaela Stan. Dr. Briffa este medic practicant si o autoritate de varf in domeniile sanatatii si nutritiei. A absolvit printre primii Facultatea de Medicina a Universitatii din Londra. A tratat cu succes mii de pacienti, folosind metode nutritioniste, dar si alte abordari naturiste, si este inclus de catre revista "Tatler" pe lista celor mai buni doctori din Marea Britanie. Dr. Briffa, care publica in mod regulat articole in reviste, ziare, dar si pe propriul sau blog extrem de popular (drbriffa.com), a castigat premiul Health Journalist of the Year ("Cel mai bun jurnalist in domeniul sanatatii"). Autor al altor sase carti despre sanatate, dr. Briffa tine conferinte in toata lumea si este un invitat frecvent al emisiunilor radio si TV. Citind cartea, veti descoperi: care mancaruri ne fac sa ne ingrasam si care nu, indiferent de numarul caloriilor; de ce scopul nostru nu trebuie sa fie sa slabim, ci sa eliminam grasimea; de ce nu functioneaza numaratul caloriilor si ce anume functioneaza; de ce foamea saboteaza eliminarea grasimilor si care alimente ne satura cel mai bine; cum sa obtinem o conditie fizica si un tonus muscular bun cu doar 12 minute de exercitii pe zi; cum sa va folositi de puterea mintii pentru a obtine rezultate rapide si eficiente in efortul de a elimina kilogramele in plus.

Dr. John Briffa a efectuat sute de studii si teste stiintifice in domeniul nutritiei si al sanatatii. Pornind de la rezultatele obtinute, el ataca in carte marile mituri general acceptate legate de dieta si exercitii. De asemenea, ne arata metoda cea mai eficienta de a elimina grasimea si de a ne construi un trup atletic.

Earl Mindell şi Hester Mundis - Noua biblie a vitaminelor. Traducere de Raluca Maria Dumitru şi Ianina Marinescu. Care sunt combinaţiile optime în care trebuie luate vitaminele şi suplimentele alimentare pentru a avea eficienţă maximă şi pentru evitarea eventualelor probleme; noile vitamine şi suplimente antiîmbătrânire, care-ţi vor păstra înfăţişarea tinerească şi corpul sănătos; arta personalizării regimului dietetic în scopul armonizării cu stilul tău de viaţă, cu profilul tău de sănătate şi chiar cu condiţiile de la locul de muncă; alternativele naturale la terapia de înlocuire hormonală, Viagra, Prozac şi Valium. Toate pot fi găsite în cartea de faţă care cuprinde secţiuni consistente despre nutraceutice, homeopatie şi aromaterapie, cu îndrumări privind găsirea celor mai buni practicieni în aceste domenii; regimuri curative pentru cardiaci, victimele accidentelor vascular-cerebrale, diabetici şi suferinzii de artrită; noi avertismente privind interacţiunile periculoase dintre diferitele medicamente şi "tratamentele miraculoase"; secţiuni extinse despre ceaiurile şi tincturile din plante, adjuvantele pentru înfrumuseţare, diete, consumul de sare şi zahăr şi noi căi de sporire a nivelului de energie şi de ameliorare a fertilităţii şi a vieţii sexuale. "Deşi se găsesc pe internet informaţii nutriţionale din abundenţă, există o la fel de bogată dezinformare în ceea ce priveşte suplimentele, interacţiunile potenţiale cu alimentaţia şi medicamentele, nivelurile de toxicitate şi altele. A nu şti ce să crezi şi să nu crezi, ce să cauţi şi să nu cauţi îţi poate pune în pericol grav sănătatea. Biblia vitaminelor a fost gândită pentru a preveni astfel de situaţii.
Earl Mindell este autorul unui mare număr de titluri care s-au bucurat de succes internaţional. Este farmacist autorizat, maestru erborist şi profesor de nutriţie la Pacific Western University din Los Angeles. Susţine seminarii de nutriţie în întreaga lume. Locuieşte în Beverly Hills, California. Această carte a ajuns la a treizecea ediţie.

Mikhail Tombak - Vindecarea bolilor incurabile prin metode naturale. Traducere de Liviu Mateescu. Autorul oferă tratamente alternative de succes pentru boli pe care medicina tradiţională le-a declarat incurabile, aşa-numitele "boli ale civilizaţiei". Osteoporozaînseamnă deficit de calciu în oase. Conform medicinei tradiţionale, este o boală incurabilă, având o componentă genetică. Cancerul apare când sistemul imunitar este "în weekend". Remediile propuse în cartea de faţă se bazează pe tratamentele reuşite ale bolii, efectuate de binecunoscuţi naturopaţi din întreaga lume. Este prezentată şi o teorie controversată privind originea cancerului. Diabetuleste de multe ori consecinţa unui stres psihologic accentuat. De regulă, boala se instalează la oamenii cu ficatul slăbit sau cu tulburări intestinale grave. De asemenea, în carte veţi găsi remedii pentru numeroase alte boli şi afecţiuni, remedii care nu au niciun fel de efecte secundare negative.
Dr Mikhail Tombak este absolvent al Facultăţii de Biologie din cadrul Universităţii de Stat din Rusia. Timp de mulţi ani a condus Centrul de Ştiinţe Medicale din Moscova. A scris o serie de bestselleruri având ca subiect îngrijirea sănătăţii şi tratamentele. Suferind de numeroase boli, Mikhail Tombak a studiat cu asiduitate terapiile alternative tibetane, chinezeşti şi alte metode orientale, adesea experimentând pe propriul său corp şi devenind astfel una dintre autorităţile mondiale de seamă în domeniile sănătăţii şi longevităţii.