Ziarul de Duminică

„Two of Us” la New York/ de Ziarul de duminică. GALERIE FOTO

Galerie foto

Galerie foto

Autor: Ziarul de Duminica

10.04.2014, 23:49 58

„Two of us”/ „Doi dintre noi” este o piesă de teatru non-verbală scrisă şi jucată de actorii Paul Cimpoieru şi Ana Pepine. Spectacolul este o poveste de dragoste clasică, plină de sensibilitate şi expresivitate despre limbajul universal al comunicarii non-verbale. Aceasta combină teatrul şi dansul, dincolo de graniţa de limbă şi cultură.

Piesa de teatru a fost selectată anul acesta la două festivaluri internaţionale de teatru din SUA: QuestFest (Washington) şi New York DUTF (Downtown Urban Theater Festival). Cei doi autori-interpreţi au susţinut deja la Washington patru spectacole şi un Master Class (în perioada 23-31 Martie 2014). La New York DUTF au fost programati pentru 5 aprilie 2014.

Paul Cimpoieru si Anca Pepine au prezentat acest spectacol, care a câştigat deja mai multe premii internaţionale, şi la ICR New York, la Sala Auditorium, la 4 aprilie 2014.

Creată în 2007, trupa a călătorit în toată Europa şi Asia, câştigând Medalia de Aur la Festivalul Internaţional de teatru şi pantomimă din Blegrad, Serbia (2010), Marele premiu pentru cel mai bun spectacol la Festivalul Internaţional al Teatrului pentru tineret din Omsk, Rusia (2011) şi Premiul TVR Cultural pentru „Theatre-vérité” (2012).

Dansatorii şi coregrafii Paul Cimpoieru (Cosma) şi Anca Pepine sunt membri ai Companiei de teatru Passe-Partout (înfiinţată de Dan Puric) şi „Gigi Caciuleanu Romanian Dance Company”. De asemenea, cei doi actori au avut colaborări la diferite teatre din Bucureşti (Teatrul Naţional, Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie) şi la Centrul Naţional al Dansului unde au participat în realizarea unor spectacole.

 

Fotografii de Sorin Radu

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO