Ziarul de Duminică

Sucurile/ de Ziarul de duminică

Sucurile/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

14.11.2013, 23:42 59

Suzannah Olivier. Reţete de Joana Farrow. Sucuri, smoothies şi alte băuturi delicioase. 160 de reţete pentru a vă potoli setea de sănătate. Editura Litera.

Traducere din limba engleză de Crina Boitor. Un ghid ilustrat al celor mai îmbietoare băuturi pe care le puteţi prepara acasă.

Nimic nu se compară cu savoarea unei băuturi proaspete, preparate în casă. Accesibile, uşor şi rapid de pregătit, pline de antioxidanţi şi factori nutritivi revitalizanţi, cu mare putere de vindecare şi de întinerire, băuturile sănătoase şi hrănitoare prezentate în această carte sunt, în plus, extrem de gustoase. Sfaturile pentru alegerea şi folosirea aparatelor electrocasnice necesare, decorarea sucurilor, informaţiile esenţiale despre ingredientele folosite şi vitaminele şi mineralele pe care le conţin, precum şi cele peste 600 de fotografii vă vor convinge că prepararea sucurilor este floare la ureche.
Amestec detoxifiant, suc revitalizant, tonic pentru un ten strălucitor, infuzie de măr, pere la gheaţă cu anason, energizant de dimineaţă, smoothie de portocale şi zmeură, mango-mania, smoothie cu fructe de pădure şi vanilie, shake de ciocolată, ice coffee cu scorţişoară, daiquiri de căpşune cu gheaţă, milkshake de vanilie, amaretto cu caise şi multe altele - oricare ar fi ocazia, găsiţi aici reţeta perfectă de suc sau smoothie.
Sucuri, smoothies şi alte băuturi delicioase este un ghid ilustrat al celor mai îmbietoare băuturi pe care le puteţi prepara acasă.
În prima parte a cărţii se prezintă pe larg echipamentul necesar pentru prepararea amestecurilor, cu sfaturi preţioase privind achiziţionarea corectă a tuturor ustensilelor. Se oferă detalii privind fructele, legumele şi alte ingrediente (de exemplu, alcool sau ciocolată – pentru adevăratele momente de relaxare şi răsfăţ) care intră în componenţa amestecurilor pe care le veţi pregăti. Accentul se pune pe beneficiile pe care le au acestea pentru sănătate şi felul în care ar trebui să le combinaţi pentru a obţine cele mai bune rezultate.
Reţetele propriu-zise, grupate în partea a doua a cărţii, sunt accesibile, simplu şi rapid de preparat. Cartea este foarte practic organizată, pentru a putea găsi imediat reţetele care v-ar putea fi de folos, de pildă dacă daţi o petrecere şi aveţi de gând să vă surprindeţi plăcut invitaţii sau dacă celor mici li se face sete şi vreţi să le oferiţi pe loc un smoothie sănătos şi răcoritor, în locul sucurilor carbogazoase din comerţ, atât de nocive pentru sănătate.
Excelente şi îmbietoare ilustraţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO