Ziarul de Duminică

Secvenţe la Art Yourself Gallery/ de Ziarul de duminică. GALERIE FOTO

Galerie foto

Galerie foto

Autor: Ziarul de Duminica

06.06.2014, 00:05 58

La începutul săptămânii s-a deschis expoziţia Departamentului de Artă Murală cu titlul „Secvenţe”de la Galeria Art Yourself. Ea face parte din suita de manifestări omagiale care celebrează împlinirea a 150 de ani de la înfiinţarea Şcolii de Belle Arte în Bucureşti.

Graţie parteneriatului între Universitatea Naţională de Arte şi Galeria Art Yourself în acest an vor avea loc două evenimente expoziţionale importante ale facultăţii pe simezele galeriei. În luna iunie expoziţia Departamentului de Artă Murală urmată în luna noiembrie de expoziţia Departamentului de Ceramică, Sticlă, Metal. Ambele departamente fac parte din Facultatea de Arte Decorative şi Design.

Revenind la expoziţia „Secvenţe” a Departamentului de Artă Murală „aşa cum se poate intui din titlu – precizează conf. univ. dr.Cosmin Paulescu, decan FADD - am ales spre expunere o reprezentare secvenţială a tuturor disciplinelor de specialitate predate în cadrul programului nostru de studiu. Pe simeze se întâlnesc într-un dialog şi dozaj bine echilibrat, exerciţii tehnice de frescă, mozaic, al secco, arta icoanei, până la proiecte de artă novatoare în spaţiul public, dublate de experimente personale ale studenţilor din departament.”

Totodată, pe tot parcursul expozitiei, studenţii vor realiza două picturi murale exterioare în foişorul de la etajul I al galeriei, gestul lor constituindu-se într-un real work in progress ce developează publicului etapele realizarii unei picturi murale de buna calitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO