Ziarul de Duminică

Richard Branson îşi dezvăluie secretele în "Afacerile, dezbrăcate"

Richard Branson îşi dezvăluie secretele în „Afacerile, dezbrăcate”

Autor: Ziarul de Duminica

10.03.2011, 19:44 218

Cartea lui Richard Branson "Afacerile, dezbrăcate. Aventurileunui antreprenor internaţional" a apărut recent la EdituraPublica.

Branson ocupă locul 212 în lista celor mai bogaţi oameni din lumeîntocmită de Forbes pentru anul 2010 şi poziţia 8 în clasamentulglobal al celor mai influenţi gânditori de business Thinkers 50,ediţia 2009. Este autorul cărţilor "Screw It, Let's Do It - Lecţiidin şcoala vieţii" (Editura Publica - 2009) şi "Pierdereavirginităţii" (Editura Publica - 2010).

În "Afacerile, dezbrăcate", Sir Richard Branson îşi împărtăşestesecretele carierei sale în business şi dezvăluie adevărul desprecele mai riscante, geniale şi îndrăzneţe afaceri ale lui.
Descoperiţi de ce a încercat Virgin să se măsoare cu unul dintrecele mai mari superbranduri internaţionale, cum Virgin Mobile USAdeţine recordul pentru compania care a generat cel mai rapidîncasări de peste un miliard de dolari (depăşind Microsoft, Googleşi Amazon) şi cum Richard este singura persoană din lume care areuşit să construiască, de la zero, opt companii cu afaceri de maimulte miliarde de dolari, în opt sectoare de activitatediferite.

Ce calităţi caută Richard Branson la oamenii pe care-i angajează?Cum gestionează o criză? Care sunt antreprenorii pe care-i admirăcel mai mult? Aflaţi adevărata poveste din spatele succesuluiVirgin Blue în Australia; ce s-a întâmplat, de fapt, atunci cândRichard a vrut să preia banca Northern Rock; şi de ce crede el cătoate companiile trebuie să colaboreze cu guvernele, pentru a luptaîmpotriva încălzirii globale şi pentru a investi în viitorulplanetei.

Mai multe amănunte în Ziarul de Duminică de vineri, 11martie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO