LIVE: Videoconferinţa ZF Private Health - din marile centre economice, în fiecare judeţ. Cum dezvoltăm piaţa privată de sănătate la nivel naţional?
Ziarul de Duminică

Manual pentru admiterea în învăţământul superior/ de Lidia Vianu

Contemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din Bucureşti, The British Council, Institutul Cultural Român  şi  Ambasada Irlandei, anunţă publicarea volumului Nadina Vişan – Practise Your English.

Manual pentru admiterea în învăţământul superior. Editat de Lidia Vianu.

Lansăm din nou un manual de pregătire pentru examenul de admitere la Facultatea de Engleză din Bucureşti. El se adresează în primul rând liceenilor şi profesorilor lor. Primele 5 teste au în partea a doua o cheie posibilă şi instrucţiuni de rezolvare. Restul testelor necesită, desigur, prezenţa unui profesor. 
Autoarea manualului, Nadina Vişan, predă la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti. 
Dorim mult noroc viitorilor noştri tineri colegi, care se pregătesc să dea la vară examenul de admitere la engleză! 

Nadina Vişan: Practise Your English, editat de Lidia Vianu, s-a lansat la 23 octombrie 2015, iar volumul poate fi consultat şi descărcat la adresa de internet: http://editura.mttlc.ro/visan-practise-english.html

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.