LIVE: Acum la ZF IT Generation, Start-up Pitch: Ce planuri de dezvoltare are platforma de tip “device as a service” INKI.TECH? Cum va fi finanţată expansiunea start-up-ului? Urmăriţi o discuţie cu Liviu Huluţă, CEO al INKI.TECH
Ziarul de Duminică

Fascinaţia răului absolut – o carte recomandată de Ziarul de duminică

Anna Maria Sigmund, Dictator, demon, demagog. Întrebări şi răspunsuri despre Adolf Hitler, Editura RAO

La multe decenii de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, această întrebare încă mai frământă mii de oameni, în special oameni tineri: Cum de nu a împiedicat nimeni ascensiunea la putere a lui Hitler? Oare laudele care i se aduceau şi ovaţiile poporului de rând nu erau exagerate?Cum a reuşit Hitler să entuziasmeze atâţia germani? De ce şi-a ascuns Hitler provenienţa? Să fie oare adevărat că Hitler a trăit o vreme într-un azil pentru cei fără adăpost?De ce nu a reuşit nimeni să-l asasineze pe Hitler? Anna Maria Sigmund pleacă de la aceste întrebări şi oferă cititorului răspunsuri bine documentate, bazate pe informaţii noi, descoperite recent, prezentând astfel o imagine integrală a felului de a fi al dictatorului german. "Dimensiunile umane ale lui Adolf Hitler au fost în permanenţă ascunse - în timpul vieţii sale au dominat minciunile, şi o propagandă rafinată, necunoscută până la acea vreme, afişa imagini fantomatice ale dictatorului, care, în absenţa unor surse obiective, mai au şi azi efect. Împreună cu alte mituri indestructibile, ele fac ca fascinaţia exercitată de naţional-socialism asupra omului de rând să fie greu de înţeles. Obiectivul acestie cărţi - mai spune autoarea - este tocmai găsirea unor răspunsuri şi a unor explicaţii la întrebări frecvente vizând persoana lui Hitler şi regimul său."

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.