Ziarul de Duminică

DESCOPERA! E lumea ta

DESCOPERA! E lumea ta
02.12.2005, 12:30 40

Pe 2 decembrie 2005, apare numarul 11(29) al revistei DESCOPERA – 116 pagini bogate in science-pictoriale si fotoreportaje senzationale. Daca doriti sa aflati de ce prototipul jetpack, in ciuda faptului ca a cunoscut o larga popularitate, nu a ajuns niciodata sa fie produs in serie, care este misterul lacurilor “colorate” din Africa, Australia si cele doua Americi, cine sunt fantomele din gene care ne bintuie ereditatea, unde a fugit Mos Craciun sau care este cel mai cool loc pentru iubitorii sporturilor extreme in sezonul rece – atunci nu este cazul sa ratati numarul 11 (29) al revistei DESCOPERA.
Tot in noul numar, revista va dezvaluie dosarul complet al umanizarii. De unde venim, ce drum am parcurs si incotro ne indreptam? Evolutia omului este un complicat joc de puzzle, in care descoperirea unei piese noi poate schimba spectaculos asezarea celorlalte. Suntem o specie hibrida, avem ceva “singe de Neanderthal” in noi, ce urmeaza sa devenim, e cazul sa fim ingrijorati sau optimisti? Acestea sunt citeva dintre dilemele pe care le rezolva dosarul DESCOPERA.
ATENTIE! La centrele de vinzare a presei, numarul 11(29) al revistei este disponibil si impreuna cu un DVD-ul Neanderthal, al treilea documentar din super-colectia Discovery Channel-DESCOPERA. Revista cu DVD costa numai 9,9 lei!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO