Ziarul de Duminică

CARTEA DE ISTORIE / Arheologii confirmă adevărurile biblice

CARTEA DE ISTORIE / Arheologii confirmă adevărurile biblice
28.07.2010, 14:48 34

Michael Lynch
China modernă

Editura Niculescu

Cartea este un ghid esenţial pentru înţelegerea "gigantuluivremurilor noastre" şi analizează modul în care China a evoluat dela trecutul său imperial pentru a deveni, în prima decadă asecolului al XXI-lea, una dintre cele mai importante puteri pe planmondial. Michael Lynch este cadru didactic asociat la Universitateadin Leicester, specialist în istoria modernă a Europei şi Asiei.Traducere de Christian China-Birta.

Werner Keller
Şi totuşi Biblia are dreptate

Editura Litera

Werner Keller a fost jurnalist la "The Welt" şi a murit în 1980.Cartea de faţă a fost publicată în 1955, revizuită în 1978, tradusăîn peste 25 de limbi şi vandută în peste zece milioane deexemplare. A devenit foarte populară prin abordarea documentară şideloc greoaie a istoriei şi arheologiei biblice. Descoperirilearheologice făcute de-a lungul Nilului, al Iordanului, Eufratuluişi Tigrului, pe ţărmurile Mării Moarte şi ale Mării Mediterane sunttot atatea dovezi ale celor spuse în Biblie. Traducere din limbagermană de Alexandru Suter, Ruxandra Hosu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO