ZF Transilvania

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş investeşte peste 6 mil. euro în construcţia unui cămin studenţesc

Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie ’’George Emil Palade’’ din Târgu Mureş va investi 6,25 mil. euro în construirea unui cămin studenţesc de trei etaje. Investiţia va fi susţinută de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), în cadrul Programului naţional de construcţii de interes public sau social, Subprogramul Instituţii de Învăţământ Superior de Stat.

CNI  are ca principal obiect de activitate executarea programelor de interes public sau social în domeniul construcţiilor, aprobate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. Prin Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social, se pot realiza obiective de investiţii în cadrul a 10 subprograme, aşa cum sunt acestea definite de OG 25/2001 cu modificările şi completările ulterioare. De asemenea, în cadrul Programului de Construcţii de Interes Public sau Social se pot finanţa şi alte obiective de interes public sau social în domeniul construcţiilor, mai exact orice tip de construcţii care se realizează pentru satisfacerea nevoilor materiale ale comunităţilor locale, inclusiv la nivel naţional.

 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.